Autorijschool De Munck, de beste rijschool van de regio

Annelies:

"Dankzij autorijschool De Munck ben ik vrijer om overal naar toe te gaan en kom ik makkelijker op school."

8 Zekerheden van Autorijschool De Munck

 • 1. Hoog slagingspercentage: Ons slagingspercententage behoort tot een van de hoogste in de regio

 • 2. Stoere auto's om in te lessen waaronder een Volkswagen Tiguan en een Range Rover Evoque

 • 3. Gratis theorielessen

 • 4. Niet de goedkoopste, maar wel de beste autorijschool van de regio Zuid-Holland

 • 5. Instructeurs gespecialiseerd in faalangst, PDD-NOS, ADHD, ADD en nog meer
 • 6. Een vaste instructeur voor de praktijklessen rijbewijs B
 • 7. Wij halen je op en zetten je af waar je maar wilt
 • 8. Gratis proefles

Aanbieding

6 Rijlessen van 1 uur
+ 2 Theorieboeken

€ 380,-

Wil jij ook autorijles in een Audi en de grootste kans om in 1 keer je rijbewijs te halen?

Autorijschool De Munck biedt de volgende mogelijkheden om je rijbewijs B te halen:

 • 1. Op reguliere wijze met regelmatige lessen
 • 2. Een 10-daagse cursus om je rijbewijs B in 10 dagen te halen
 • 3. Een spoedcursus om je rijbewijs B zo snel mogelijk het halen
 • 4. Autorijlessen met automatische versnellingen (Nieuw)
De theorielessen worden verzorgd op maandagavond om 20.15 uur op locatie Lievershil 1 te Zwijndrecht

Jordi:

"Fijn dat Wim de Munck mijn ouders belde toen zij onbewust druk op mij legden om mijn rijbewijs te halen. De druk verdween en mijn faalangst werd daardoor een stuk minder."

8 Redenen om te kiezen voor Autorijschool De Munck

1. → Het hoogste slagingspercentage van de regio

Autorijschool De Munck heeft het hoogste slagingspercentage van de regio. Dat maakt Autorijschool De Munck het meest slaagzeker. De onafhankelijke gegevens hierover vind je op: https://www.cbr.nl/nl/rijschoolzoeker

Slaagzeker aan je rijlessen beginnen. Een betere start van je rijcarrière kun je niet hebben!

Waar rijscholen uit de regio een gemiddeld slagingspercentage bij 1e keer hebben van rond de 48%, heeft autorijschool De Munck een slagingspercentage van 65%. Autorijschool De Munck levert kwaliteit zodat er minder herexamens nodig zijn, en dat is weer goed voor jouw portemonnee.

2. → Stoere auto's om praktijklessen voor je rijbewijs B in te volgen

Autorijschool De Munck maakt gebruik van een bijzonder wagenpark. Heb jij altijd al rijles willen volgen in een Range Rover Evoque? Bij ons kan dat!

Bij Autorijschool De Munck kun je autorijles krijgen in een Volkswagen Tiguan, Audi Q2, Audi A3, Toyota Auris, Renault Clio, Mazda CX5, Volkswagen Polo, Seat Ibiza, Range Rover Evoque en voor lessen met automaat een Golf GTE.

Wij geven rijlessen in relatief grote auto's zodat jij veilig leert gebruik te maken van de weg en straks ook een echte auto kunt inparkeren.

3. → Gratis theorieles

Omdat de kosten voor het theorie-examen al hoog genoeg zijn, krijg je bij ons gratis theorieles. De theorielessen worden gegeven in huiselijke sfeer. Theorieles volg je met een groep zodat je van elkaar kunt leren.

Bijna niemand haalt het theorie-examen in één keer. Daardoor kunnen de kosten voor het theorie-examen hard oplopen.

Volg bij Autorijschool De Munck nu gratis theorieles en zorg ervoor dat jij je theorie-examen wel in één keer haalt!

De theorielessen worden verzorgd op maandagavond om 20.15 uur op locatie Lievershil 1 te Zwijndrecht

4. → Autorijschool De Munck, niet de goedkoopste, wel de beste!

Ken je het gezegde 'goedkoop is duurkoop'? Wij krijgen ze maar wat vaak binnen. Leerlingen van andere rijscholen die het examen maar niet halen. Ze hebben lessen genoeg gehad maar niet de vaardigheden geleerd die nodig zijn om zelfstandig de weg op te kunnen.

Bij Autorijschool De Munck garanderen wij kwaliteit. We garanderen niet dat je in één keer slaagt, maar wel dat jij de rijlessen krijgt die je nodig hebt.

Onze tarieven vind je hier. Bij Autorijschool De Munck kun je al lessen volgen vanaf 45 minuten voor 45,- euro. Wij geven ook lessen van 60, 90 of 120 minuten. Heb je andere wensen? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

5. → Gespecialiseerde instructeurs

Bij Autorijschool De Munck vind je instructeurs die gespecialiseerd zijn in faalangst. Praktijkles volgen is soms best stressvol. Het verkeer is druk en als je niet goed oplet, heb je zo schade aan de auto.

Bij ons staat rijles in een ontspannen sfeer voorop. We maken het gezellig in de auto en maken angsten bespreekbaar. Heb je veel moeite met een bepaalde handeling? Dan oefenen we net zo vaak tot jij het onder de knie hebt.

Rijleraren van De Munck zijn gespecialiseerd in omgaan met faalangst, PDD-NOS, ADHD en ADD.

De druk op leerlingen is soms onbedoeld groot. Zeker wanneer er meer rijlessen nodig zijn dan verwacht kan de druk toenemen. Druk van buitenaf beïnvloedt het rijgedrag van de leerling en zorgt ervoor dat er meer lessen vereist zijn dan nodig. Daarom houden onze instructeurs de voortgang van de leerlingen nauwlettend in de gaten.

6. → Vaste instructeurs voor de praktijklessen rijbewijs B

Bij Autorijschool De Munck krijg je een vaste instructeur toegewezen. Hiermee bouw je een band op en samen werk je toe naar jouw examen.

Je lest altijd in dezelfde auto waardoor je lekker vertrouwd raakt met de besturing en de bediening.
Ook tijdens je examen rijd je in deze auto.

Klikt het onverhoopt niet met de instructeur? Dan zoeken we samen een andere instructeur bij wie jij je wel prettig voelt.

7. → Ophalen en afzetten waar jij wilt

Autorijschool De Munck is actief in de hele regio Zuid-Holland. Wij verzorgen rijles in Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

We komen je ophalen waar jij wilt. Bij je thuis, op school of op je werk. Zelfs bij vrienden komen we je halen als je ons laat weten waar ze wonen.

Direct na je rijles door naar je werk? Dan zetten we je daar toch even af!

8. → Gratis proefles

Bij Autorijschool De Munck krijg je een gratis proefles. Zo kun je op je gemak en zonder risico's bekijken of onze rijschool bij jou past.

Een gratis proefles verplicht je tot niets.

Wil jij ook net als je vrienden slaagzeker en snel je rijbewijs B halen? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een gratis proefles bij Autorijschool De Munck.

Klik op de knop hieronder om jouw gratis proefles aan te vragen.

Joel:

"Dankzij Autorijschool De Munck heb ik als eerste van mijn vrienden mijn rijbewijs B gehaald. Ik heb nu een eigen auto en de vrijheid om overal heen te rijden!"

Wij bieden ook de mogelijkheid om een spoedcursus rijbewijs B te volgen of je rijbewijs in 10 dagen te halen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Speciaal: Autorijlessen voor automaat

Maakt autorijden gemakkelijker

Bij Autorijschool De Munck kun je ook lessen in een auto met een automatische versnelling. Autorijden wordt meteen een stuk eenvoudiger als je niet zelf hoeft te schakelen. Je hoeft minder handelingen uit te voeren zodat je meer aandacht hebt voor het verkeer om je heen.
Autorijles in een automaat is geschikt voor iedereen die moeite heeft met het rijden in een schakelauto. Je hebt meer rust tijdens de lessen. Gemiddeld heb je minder lessen nodig en ben je sneller klaar voor je rijexamen!

Met een automaat-rijbewijs mag je niet in een geschakelde auto rijden. Wil je later alsnog een regulier rijbewijs B halen (geschikt voor beide soorten voertuigen), dan doe je hiervoor examen bij het CBR. Het theorie-examen hoef je niet opnieuw af te leggen.

Bij ons haal je slaagzeker je rijbewijs B, je motorrijbewijs, je scooterrijbewijs en je BE (aanhanger) rijbewijs. Onze tarieven vind je hier.

 • Adres
  Lievershil 1 3332 RH Zwijndrecht
 • Loods

  Motor & bromfietslessen worden gegeven vanaf locatie Daltonstraat 19 in Zwijndrecht.

 • E-mail

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • BTW
  8607.50.656.B01
 • KvK
  76689689
 • Bank
  NL23 ABNA 0831 8198 63