Scooter / Brommer

Snel je Scooter Rijbewijs, Brommerrijbewijs of Snorscooter rijbewijs halen?

Bij rijschool de Munck ben je aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jij het rijbewijs voor je scooter, brommer of snorscooter in no-time in je bezit hebt. Het is zelfs mogelijk je rijbewijs in 1 dag te halen. Wij verzorgen scooter/brommer rijles in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk en Barendrecht.

Bij rijschool de Munck haal je het scooter rijbewijs, brommerrijbewijs of snorscooter rijbewijs voor de vaste prijs van € 277, -. Hierbij is het praktijkexamen scooter inbegrepen.
De huur van de scooter tijdens het examen is € 40,-

Voor deze vaste prijs van € 277, - krijg je 5 rijlessen van 45 minuten en doe je praktijkexamen.
In hele zeldzame gevallen is er wel eens een extra les nodig. Die kost je dan slechts € 34, -.

Kom je samen met een vriend of vriendin, dan krijgen jullie allebei nog eens € 25, - korting op de prijs van €277, -. Je scooter rijbewijs haal je dan voor de spotprijs van € 252, -!

Ja! Ik wil ook in 5 lessen mijn scooterrijbewijs halen!

Bij ons les je op de nieuwste scooters van Kimco. Om de veiligheid en kwaliteit van de lessen te waarborgen geven wij de rijlessen in groepjes van maximaal 2 personen. Neem dus een vriend of vriendin mee en maak de rijlessen extra gezellig!

Helmen kun je lenen bij rijschool de Munck. Wij rekenen 5 euro voor een haarnetje dat uit hygiënisch oogpunt verplicht is. 

Scooter rijbewijs halen in 1 dag

Wil jij je scooter of brommer rijbewijs halen in één dag? Dat kan bij rijschool de Munck. De kosten zijn gelijk aan het reguliere programma. Je krijgt op deze dag 5 keer 45 minuten les en doet aansluitend het praktijkexamen scooter (AM).

Houd er rekening mee dat er op deze dag geen ruimte is om extra lestijd in te plannen. Het praktijkexamen scooter kan op de dag zelf niet meer verzet worden.

Wat zijn de kosten van het scooterrijbewijs of brommerrijbewijs?

De kosten van het scooterrijbewijs of brommerrijbewijs zijn 277 euro. Voor dit bedrag krijg je 5 rijlessen en het praktijkexamen. Neem een vriend of vriendin mee en jullie krijgen allebei 25 euro korting op de totaalprijs van 277 euro.

Wij rijden met Kymco

Wij rijden met Kymco

Modern, snel en veilig!

Modern, snel en veilig!

Bij ons les je op nieuwe scooters

Bij ons les je op nieuwe scooters

Twee personen = € 50,- Korting!

Twee personen = € 50,- Korting!

Hoeveel kost een scooter rijbewijs?

De kosten van het daadwerkelijke papiertje verschillen per gemeente. De prijzen in de gemeentes Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Alblasserdam, Barendrecht en Sliedrecht bedragen ongeveer 39 euro.

Hoeveel kost het scooter/brommer theorie examen?

Het theorie examen voor je scooterrijbewijs of brommerrijbewijs kost € 31,50. Dit zijn de kosten voor het theorie examen bij het CBR.

Hoeveel kost het scooter/brommer praktijkexamen?

Het praktijkexamen voor je scooterrijbewijs of brommerrijbewijs kost € 135, -. Dit zijn de kosten van het praktijkexamen scooter/brommer (AM) bij het CBR. De huur van de scooter tijdens het examen is € 40,-

Neem nu contact met ons op een afspraak te maken voor je eerste rijles en haal je scooterrijbewijs in slechts 5 lessen!

Ja! Ik wil ook in 5 lessen mijn scooterrijbewijs halen!

Bij ons haal je slaagzeker je BE (aanhanger) rijbewijs, je motor rijbewijs, je scooter rijbewijs en je BE (aanhanger) rijbewijs. Onze tarieven vind je hier.

prijzen

Lespakketten - scooter / brommer

De kosten van het scooterrijbewijs of brommerrijbewijs zijn 277 euro.
Voor dit bedrag krijg je 5 rijlessen en het praktijkexamen. Neem een vriend of vriendin mee en jullie krijgen allebei € 25,- korting op de totaalprijs van € 277,-

De kosten van het daadwerkelijke papiertje verschillen per gemeente. De prijzen in de gemeentes Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik Ido Ambacht, Ridderkerk, Alblasserdam, Barendrecht en Sliedrecht bedragen ongeveer € 39,-

Heb je nog geen valhelm? Wij hebben gratis verschillende maten beschikbaar.
(mutsje t.b.v. hygiëne € 5,-)

Lespakket aanvragen

prijzen

Tarieven - Scooter / Brommer

Pakket: 5 rijlessen + praktijkexamen €  277,- 
     
Huur scooter tijdens examen  43,-
Theorie examen CBR  €  33,- 
Praktijkexamen (los) 147,-
Extra rijles (45 minuten)  €  35,- 
Alle betalingen dienen voor aanvang van het examen voldaan te zijn.