Skip to main content

Alvast je scooterrijbewijs, brommerrijbewijs of snorscooterrijbewijs halen?

Bij rijschool De Munck ben je aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat jij het rijbewijs voor je scooter, brommer of snorscooter in no-time in je bezit hebt. Het is zelfs mogelijk je rijbewijs in 1 dag te halen. Wij verzorgen scooter- en brommerrijles in Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam.

Bij rijschool De Munck haal je het scooterrijbewijs, brommerrijbewijs of snorscooterrijbewijs voor de vaste prijs van 425 euro. Hierbij is het praktijkexamen scooter inbegrepen. De huur van de scooter tijdens het examen is 60 euro. Voor deze vaste prijs krijg je 5 rijlessen van 45 minuten en doe je praktijkexamen.
In hele zeldzame gevallen is er wel eens een extra les nodig. Die kost je dan slechts 45,-

Kom je samen met een vriend of vriendin, dan krijgen jullie allebei nog eens 25 euro korting op de prijs van 425 euro. Je scooterrijbewijs haal je dan voor de spotprijs van 400 euro!

Bij ons les je op de nieuwste scooters van Kimco. Om de veiligheid en kwaliteit van de lessen te waarborgen geven wij de rijlessen in groepjes van maximaal 2 personen. Neem dus een vriend of vriendin mee en maak de rijlessen extra gezellig! Helmen kun je lenen bij rijschool De Munck. Wij rekenen 5 euro voor een haarnetje dat uit hygiënisch oogpunt verplicht is.

Scooterrijbewijs halen in 1 dag

Wil jij je scooter- of brommerrijbewijs halen in één dag? Dat kan bij rijschool De Munck. De kosten zijn gelijk aan het reguliere programma. Je krijgt op deze dag 5 keer 45 minuten les en doet aansluitend het praktijkexamen scooter (AM).

Houd er rekening mee dat er op deze dag geen ruimte is om extra lestijd in te plannen. Het praktijkexamen scooter kan op de dag zelf niet meer verzet worden.

Wat zijn de kosten van het scooterrijbewijs of brommerrijbewijs?

De kosten van het scooterrijbewijs of brommerrijbewijs zijn 425 euro. Voor dit bedrag krijg je 5 rijlessen en het praktijkexamen. Neem een vriend of vriendin mee en jullie krijgen allebei 25 euro korting.

Hoeveel kost een scooterrijbewijs?

De kosten van het daadwerkelijke papiertje verschillen per gemeente. De prijzen in de gemeentes Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Ridderkerk, Barendrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam bedragen ongeveer 39 euro.

Hoeveel kost het theorie-examen?

Het theorie-examen voor je scooterrijbewijs of brommerrijbewijs kost 48 euro. Dit zijn de kosten voor het theorie-examen bij het CBR.

Hoeveel kost het praktijkexamen?

Het praktijkexamen voor je scooterrijbewijs of brommerrijbewijs kost 186 euro. Dit zijn de kosten van het praktijkexamen scooter/brommer (AM) bij het CBR. De huur van de scooter tijdens het examen is 60 euro.

Neem nu contact met ons op een afspraak te maken voor je eerste rijles en haal je scooterrijbewijs in slechts 5 lessen!

Bij ons haal je slaagzeker je rijbewijs B, je motorrijbewijs, je scooterrijbewijs en je BE (aanhanger) rijbewijs. Onze tarieven vind je hier.